کد خبر: 1319239
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۹
درسی که الوصل و پیکان به استقلال و مشاورش دادند
قهرمان شدن به «آسانی» نیست  وقتی کلارنس سیدورف، مشاور مدیرعامل استقلال عصر دیروز باشگاه را ترک کرد، هواداران این تیم تازه متوجه شدند که نمی‌توان فقط با نام‌ها بازی کرد
فریدون حسن

جوان آنلاین: وقتی کلارنس سیدورف، مشاور مدیرعامل استقلال عصر دیروز باشگاه را ترک کرد، هواداران این تیم تازه متوجه شدند که نمی‌توان فقط با نام‌ها بازی کرد و نتیجه گرفت. نمی‌توان به یکی پول داد تا در اروپا برای خودش ول بچرخد بعد هر وقت اینجا تیم هفت تا خورد، بیاید و مثلاً کارشناسی کند که چرا هفت تا خوردیم و بعد هم بنشیند در ماشینش، شیشه‌ها را بالا بکشد و بدون هیچ توجهی به آن نوجوان عاشق استقلال که تا مرز سکته پیش رفت، گازش را بگیرد و برود. 
دیروز روز تلخی برای هواداران استقلال بود. همه آمدند جلوی ساختمان باشگاه و وقتی همه بیرون آمدند هیچ حرفی برای گفتن نداشتند. فقط گفتند که هنوز برای قضاوت کردن تیم خیلی زود است و نباید نگران بود. جواب هم ندادند که چرا نباید نگران باشیم. جواب ندادند که چگونه هزینه چندین میلیون دلاری کرده و نتیجه نگرفته‌اند و حالا هوادار استقلال باید منتظر باشد تا ساپینتو و تیمش به مرحله نتیجه‌گیری برسند، حالا کی و چگونه اصلاً مهم نیست. 
این روز‌ها همه با جنگندگی خاصی روبه‌روی استقلال قرار گرفته‌اند. بالاخره تیمی است که با پول بیت‌المال مثلاً کهکشانی بسته شده است. تیمی که فقط بازیکن گرفته بدون اینکه به نیاز اصلی خود توجه کرده باشد. راستی با این وضعیت، جناب سیدورف از این به بعد مجبور است زیاد به ایران سفر کند، چون به هر حال احتمال شکست‌های دیگر و نتایج ضعیف بعدی بسیار بالاست. اصلاً شاید استقلالی‌ها مجبور باشند برایش خانه اجاره کنند، چون آنچه مسلم است اینکه حالا تیم‌ها راه بردن استقلال را خوب یاد گرفته‌اند و چه چیز شیرین‌تر از بردن تیمی که خوب بیت‌المال و پول مردم را خرج می‌کند؛ مثل پرسپولیس، مثل سپاهان و این روز‌ها تیم‌های کم‌هزینه خیلی خوب به پرمدعا‌های لیگ نشان می‌دهند قهرمان شدن به این آسانی‌ها نیست. 
اوضاع و احوال اردوگاه آبی‌پوشان پایتخت خوب نیست، اصلاً خوب نیست. استقلال با سروصدای زیاد لیگ برتر را آغاز کرد، اما ثمره چهار بازی در لیگ، یک بازی در سوپرجام، یک بازی در لیگ سطح ۲؛ آسیا، سه شکست، دو تساوی و فقط یک برد بوده است تا صدای اعتراض‌ها خیلی زودتر از آنچه که تصور می‌شد، بلند شود. 
مدیران استقلال با خرید‌های چندصد میلیاردی خود می‌خواستند کهکشانی باشند، اما وقتی هیچ منطقی پشت خرید بازیکن نباشد، می‌شود حال و روز امروز استقلال، تیمی که به لحاظ دفاعی با مشکل روبه‌روست، طوری که در هفت بازی انجام داده، ۱۵ گل دریافت کرده است. تیمی که خط هافبکش فاقد خلاقیت است و حتی نمی‌تواند به درستی فرصت‌سازی و توپ‌رسانی کند. تیمی که خط حمله‌اش هم زهردار نیست و فقط شش گل زده که از این تعداد چند تایی هم سهم هافبک‌ها بوده و در نهایت تیمی که خارجی‌هایش تاریخ مصرف گذشته هستند و فقط به ایران آمده‌اند تا در سال‌های پایانی فوتبالشان پول مفت بگیرند و کجا بهتر از فوتبال ایران! تازه هر وقت هم بخواهند به خودشان اجازه می‌دهند که اردو را ترک کنند، بدون اینکه هماهنگ کرده باشند. 
استقلال بعد از شکست سنگین مقابل الوصل امارات در برابر پیکان هم حرفی برای گفتن نداشت و تازه خوش‌شانس بود که تیم سعید دقیقی از اواسط نیمه اول ۱۰ نفره شد. البته باید لطف VAR را هم در نظر گرفت که اجازه نداد در دیداری که ۱۰۶ دقیقه طول کشید، آبی‌ها به تیم ۱۰ نفره پیکان ببازند. 
این روز‌ها استقلالی‌ها به کوچک‌ترین اعتراض جواب می‌دهند و جالب است که این پاسخ‌ها فقط شامل حال بازیکنان ایرانی تیم می‌شود، از آرمین سهرابیان گرفته تا آزادی و رامین رضاییان و عارف آقاسی، این آخری را که عذرش را خوسته‌اند و شنیده‌ها حاکی از آن است که سهرابیان هم اجازه تمرین ندارد. آقاسی در حالی با استقلال به بن‌بست خورده که یکی از گران‌ترین خرید‌های استقلال است که قرار بود خط دفاع تیم را سروسامان دهد. 
دیروز هیئت مدیره استقلال تشکیل جلسه داد. شنیده می‌شد که تاجرنیا اعلام کرده سیدورف جانشین ساپینتو می‌شود. هرچند در نهایت ساپینتو اولتیماتوم گرفت، اما حالا خودش هم خوب می‌داند که چقدر به در خروجی باشگاه نزدیک‌تر است. مرد پرتغالی با آرزوی قهرمانی و تمام کردن کار نیمه تمام به استقلال برگشت، اما هر گز فکرش را هم نمی‌کرد که شاید بازگشتش به استقلال با چنین روندی روبه‌رو شود. بازگشتی که شاید خیلی زود با وداع همیشگی همراه شود.

برچسب ها: استقلال ، فوتبال ، ورزشگاه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار